Raftehegn – En optimal løsning lader til at være en kombination af lydhegn og havehegn

Jeg har længe været frustreret over en mangel på lydhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] omkring mit hus. For jeg bor sammen med mine døtre direkte ud til et styks sindsygt buldrene ringvej og jeg er virkelig så besværet af konstant at blive vækket støj fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn. Pånær sådanne nogle støjværn er monteret nær motorveje, så har undertegnede ikke før kendt til lydhegn. Men som ejer af en grund kan du tydeligt nok nemt skaffe sig sådan et havehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] med lydhegn. Fantastisk.

Et lydhegn , der ligner et raftehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn], er præcis det, jeg vælger mig. Jeg tænker at den model gi’r et flot havehegn, som falder godt ind i husets udseende med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn har en god højde så jeg & pigerne omgår panoramaudsigten til al trafikken. Desuden ser raftehegnet flot ud med det flotte træstolper. Mig og børnene bliver begejstrede for vores nye havehegn .

Jeg overvejer at jeg vil placere nogle stedsegrønne planter tæt ved matriklens spritnye havehegn. Grundens birketræer kan også give modspil til det nye raftehegn. Jeg glæder mig til sådan et lydhegn og ku’ have weekendmorgener med begrænset trafikstøj. Lydhegn I love you, hurra det bliver så godt. Projektet havehegn starter med eftersøgning af en kombination af lydhegn og raftehegn her til aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske komme i gang her om 2-3 dage.

.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.