Noget jeg tager på er 80’er udklædning & 80’er tøj

80’er udklædning + 80’er tøj er undertegnede glad for. Jeg nyder det så meget, at undertegnede faktisk opdriver størstedelen af mit 80’er tøj i diverse kostumeforretninger i blandt butikkens 80’er kostumer & 80’er udklædning. De forretninger sælger jævnligt fede accesories i neon som for eksempel strømpebukser, benvarmere og hot pants.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har selvsagt tit haft sammenkomst der har 80’er udklædning, 80’er kostumer eller 80’ tøj som tema. Denne glæde er undertegnede ikk’ den eneste der ejer. Min et år ældre storesøster er præcis også sådan – jeg tror faktisk det nok er fra Julia, at glade jeg holder af 80’er tøj, i det søs i gennem store dele af vores gymnasietid havde 80’er udklædning og 80’er kostumer på både til hverdag og til parties. Ind imellem i fuld 80’er udklædning og til tider kun med anvendelse af udvalgte accessories.

Undertegnede knuselsker tøjet fra 80’erne med rulleskøjter og masser af colours. Jeg er vild med, når de andre føjter rundt i sort, så hopper jeg i farvet 80’er tøj. Eleverne synes at mine gevandter minder om 80’er udklædning – og tøjet er hyppigt 80’er kostumer, undertegnede iklæder mig, fordi kostumebutikker er ret billige og et topklasse alternativ til at gå i retro-butikker, som sjældent tilbyder vaskeægte 80’er tøj. Det er såre simpelt at shoppe garderobens 80’er kostumer i en webshop og de levere tøj og tilbehør inden for få dage. Og får undertegnede behov for at prøve andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så sælger udklædningsforretningerne faktisk en stor mængde af tilbehør og tøj fra andre perioder. Og utallige elegante selskabskjoler, som høster ros af vennerne. Nogle af mine frøkener ejer skal det lige siges også på egen hånd noget 80’er udklædning som f.eks neon-armbånd + cool briller, så jeg smitter af med min stil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.