Min kæreste & mig vil beskytte mod indkig i vores have ved hjælp af komposit hegn eller eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor mig og kæresten er nye herrer i eget hus skal vi altså til at beslutte os for ting som vedligeholdelsesfri hegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn) som fx komposit hegn. Vores baghave går umiddelbart hen til skoven og indkigget er kun tildækket med kanelbuske. Udsigten er udsøgt, men foruden et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at kigge ugeneret ind. Og manden & mig have områder haven, hvor vi begge opholder os uden indkig.

Researchende mig er påbegyndt at holde øje med komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn siden at vi rykkede til Hedehusene. Vi aner ik’, hvor vidt vi foretrækker et komposit hegn, men vi går i hvert fald efter et vedligeholdelsesfri hegn til haven. Så langt så godt.

Farbror Mik fik sat komposit hegn op i baghaven, og han er yderst ellevild med det valg. Det kan blive leveret i forskellige mål og kulører. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er mørkt, men kæresten og jeg vil nok gå efter et hvidt komposit hegn. Vi kan begge være glade for det gammeldags, lidt slidte og hyggelige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.