Letforståelige systemer med tidsregistrering og stempelur er enormt nytænkende

Engang før i tiden fungerede tidsregistrering , http://danmade.dk/, på værksteder og arbejdspladser ved, at arbejderne holdt styr på kort, som henne ved et stempelur [http://danmade.dk/produkter/stempelur/] skulle printes. I dag er tiden løbet fra denne manuelle og ik specielt tidsoptimeret proces. Så brug af stempelur til nem tidsregistrering bliver håndteret via internettet og stempeluret transmitterer data automatisk til pigerne til bogholderi. Jeg mener egentligt at samtlige kollegerne kan opspore vores tidsregistrering og stempelur og søge tilbage, når der er usikkerhed vedrørende, hvad tid man fik mødt på arbejde, plus mængden af fleks tid man har. Med digital tidsregistrering er der ikke nogen som er blevet bedraget.

Før jeg kom hertil dér, hvor jeg for tiden er tilknyttet har jeg på mine senere arbejdssteder været nødsaget til på egen hånd at registrere min personlige tidsregistrering og kendte ikke til stempelur. Det kan opleves som en frihed, hvis du 100 procent håndterer tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men at vi kører med automatisk digital tidsregistrering er jeg uforbeholdent ret godt tilfreds med, så jeg ikke skal mindes mod weekenden, hvor vidt jeg er i under- eller overskud. Og jeg har mulighed for knokle for fuld smadder mens jobbets digi stempelur ordner alt det her tidsregistrering i perioder mens jeg svømmer over i ekstratimer. Dermed skal jeg ikk at få erindre tidsregistreringen i de sene timer, hvor der ikke er overskud til indtastninger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.