Jeg har lært meget angående overstrygning, hulmursisolering og understrygning

Før min mand og jeg overtog vores parcelhus havde jeg ikk’ hørt om hulmursisolering (tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn), overstrygning (tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn) og understrygning (tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland). Husrenoveringen har givet ny viden. Såfremt et ældre tag i tegls understrygning skvatter ned, derefter kommer der utætheder. Det samme er som jeg har forstået det gældende med overstrygning, for som jeg forstår det understrygning/overstrygning er allmost same same. Egenskaben er entydige for understrygning og overstrygning.

Blot tag fat i en af os, såfremt du skal lære lidt omkring hulmursisolering, understrygning og overstrygning. Jeg har lært en hel del samtidig med vores husombygning. SÅ hør bare mere om hulmursisolering, overstrygning og understrygning?

Hulmursisolering var mere enkelt og ukompliceretmere ligetil end jeg havde fået forklaret. Først beslutte sig mellem hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Men da vores beslutning var truffet var det sgu temmelig ukompliceret. For hulmursisolering kan ordnes via ubetydelige huller, hvor de indfører isoleringen. Jeg troede først, at hulmursisolering stillede krav med nedrevne vægge. Men nej nej.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.