En fornuftig idé at bygge et redskabsskur træ, pavilloner eller trædrivhuse

Således at vi hurtigt starter som nye amatørgartnere, skal konen og jeg have købt nogle redskaber, for vores baghave står skøn. Konen og jeg er flyttet til eget hus for noget tid siden. Men der mangler lidt pavilloner, et redskabsskur træ eller trædrivhuse.

Så nu hober projekterne sig op. Nu har undertegnede fået vores ting på plads i huset så nu rykker opmærksomheden af sig selv udenfor til haven. Men kan de ekstra krukker, riven og plæneklipperen være i et redsskabsskur træ?? Eller burde konen og jeg i stedet købe havepavilloner eller trædrivhuse, og sammenknytte behov for deponering med adgangen til at være ude i haven og eventuelt plukke agurker på et lunt punkt? Trædrivhuse, et redskabsskur træ eller havepavilloner – ja det står valget i mellem.

At vi vil afgive kvadratmeter på både at overveje pavilloner og redskabsskur træ, tænker jeg ikke. Undertegnede søgte på ”redskabsskur træ”, da det i første omgang var dét, hustruen og undertegnede i første omgang overvejede. Hørt hos venner og bekendte og også eftersøgt lidt online, har hustruen og undertegnede. Og det lader til, at de der har anskaffet havepavilloner sværger til deres pavilloner, de personer der har anskaffet trædrivhuse kun vil tilråde trædrivhuse og så videre.

Trædrivhuse eller havepavilloner er mere charmerende, fleksible og åbne end hvis vi køber et skur, der kun er god til opmagasinering. Denne argumentation kan undertegnede godt se.

Men Thea vil gerne have en form for pavilloner el. lign, som fruen vil anvende til trods for støvregn og blæst og være i den finde have. Så det ender nok med, at feuen får sin vilje. Og så vil græsslåmaskinen kunne ligge i vores carport.

Hvis vi vælger ét blandt de havepavilloner, fruen er blevet glad for, plæderer hustruen endvidere for, at hun nemt kan finde opbevaring af de små haveredskaber. At fruen og jeg skal starte vores aller første skænderi i vores nye hus over sådan en uenighed bliver ikk med mig for bordenden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.