Én af mine genboer har skaffet et skønt trædrivhus – undertegnede må også have en pavillon

I laaaang tid har moi haft drømmen om at anskaffe mig én havepavillon (shpavilloner.dk/havepavillon), & i denne uge sagde min mand go!. Så jeg er nødt til påbegynde et shoppestop og droppe at søge efter nyt skønt tøj til ungerne. Hvis jeg bare dækker udgifterne selv, har han lovet at hjælpe med at bygge det. Manden synes, en pavillon (shpavilloner.dk) er for pyssenysset. Derfor har jeg kigget på et trædrivhus (shpavilloner.dk/traedrivhus) i stedet, men idet han så et billede, syntes han, at drivhuset er præcist lige så pyntet som en havepavillon. Totalt besværlig en mand.

Havepavillon eller trædrivhus? Men altså, jeg kan nemt se et styk havepavillon pynte gevaldigt i baghaven. Den vil kunne være placeret ved midten i haven, og undertegnede vil have en hel del krukker og potter og lade grøntsager forspire i de lune hjørner. Og jeg – og mine veninder – vil have mulighed for at drikke kaffe og kigge i blade om haven, i mens jeg kan have blosmter og træer der er lige på den anden side af glasset i den nye pavillon.

Såvel en havepavillon som et trædrivhus kan males, begge giver rum hvor der kan være nogle potter og plastikstole og de to lader mig slappe af indendøre med en fornemmelse af at at sidde uden døre: Og dét er jo det, jeg går og tænker på. Det kan være, at en pavillon er en kende mere kvadratmeter end et trædrivhus? Det bli´r nok udgifterne, beslutningen bliver truffet ud fra. Under alle omstændigheder bli´r det svært at spare op – det forudsiger jeg allerede .

Jeg har kigget på såvel en havepavillon som et trædrivhus og husbonden og jeg vurderer at det er en anelse bøvlet sådan at kunne se forskellene på de to slags. Undersøgende mig evner at læse om gavnen ved et drivhus i træ – og det har jeg da styr på. Men altså… den store kvalitet ved at købe trædrivhus eller havepavillon forstår jeg og manden ganske enkelt ikke rigtig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.