Det vil være tidsspild at gøre noget, som frankeringsservice har mulighed for at fikse meget hurtigere

Jeg bliver altså meget udmattet af dette, fordi hele dagen er jeg her samt sammenfolder papirer, lægger dem i konvolutter og beregner porto i mange arbejdstimer. Jeg blev jo hyret som personlig assistent, plus det har nu været et dejligt job før virksomheden startede med at tredoble vores breve. Jeg vil kræve, at selskabet investerer i nogle apparater, der er i stand til at ordne det hele hurtigere, fordi jeg simpelthen ej har overskud til andet end at sende breve. Jeg ved, at falsemaskiner - danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, er en god maskine, for de klarer falsningen let samt hurtigt. Med hjælp fra falsemaskiner slipper man desuden for skæve sammenfoldninger & fingermærker på papirerne, hvilket simpelthen ser vildt grimt ud.

Så jeg næppe behøver bekymre mig om, hvorvidt vores post egentlig har korrekt frankering hver gang, kan man få en frankeringsservice - danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, , der har mulighed for at frankere breve med opdaterede priser, har jeg i tillæg hertil hørt. Der bliver vildt mange udgifter at undgå for selskabet, for en frankeringsservice bliver oveni betydeligt nemmere i forhold til at købe portomærker. Desforuden opsparer selskabet selvfølgelig meget tid, fordi jeg ikke skal rende af sted for at skaffe frimærker flere gange om ugen. Med hjælp fra en frankeringsmaskine pris - danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris, slipper jeg dertil for at holde regnskab over alle omkostningerne, for rub samt stub vil blive samlet i min frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.