Book standup, book underholdning og book livemusik – Sludder med bookingbureau inden firmafesten

Jeg vedtog for nogle uger siden at participere i udvalget for fest for vores forestående firmafest i virksomheden. Efterhånden fik jeg tildelt pligt til at ringe til et bookingbureau {www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik} og finde et indslag, som der skal fornøje os hen på aftentiden. I løbet af dagen skal vi spille boldspil, mens den senere på aftenen står på ”book underholdning {www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning}” af at noget sjov hos et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Jeg spørger andre folk i udvalget, angående book underholdning. Nogle siger book livemusik {www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer}, og andre hælder til book standup. Jeg inviterede de øvrige medlemmer votere om book standup eller book livemusik og tænkt jer. I festgruppen er vi ialt 9 og sandelig om ikke der er fire stemmer på book livemusik og samme antal som at der har stemt på book standup. Derfor skal jeg egenrådigt beslutte når jeg skal ringe til det bookingbureau, jeg har udset mig.

Gud ske lov findes der ik nogle, som bestrider at lade mig stå for valget book underholdning. Sandsynligvis kommer det an på, hvilke bands eller standuppere det her bookingbureau fortæller der er ubeskæftiget på dagen. Naturligvis også hvad book underholdning af standup sammenlignet med livemusik koster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.