Afsted til oktoberfest med tyrolertøj

Om et par måneder rejser jeg og bedsteveninden til tyrolerfest – fuld af sang, øl, god stemning og fest !.

Derfor har hun og jeg naturligvis været afsted for at købe tyrolertøj {http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/}. Hun fandt på ideen til at shoppe tyroler kostume til denne særlige fest. Julia vidste hvor vi ku’ shoppe tyroler kostumer, der godt kan gå for at være originalt tyrolertøj. Jeg selv havde sgu ikk kommet på mere end i bedste fald at lave Heidi-fletninger eller måske overveje tøjets farver.

Min og venindens tyrolerferie kommer ærligt talt på et perfekt tidspunkt. Arbejdet har fyldt en del her på det seneste, så det bliver dejligt med et brag af en fest!. Oktoberfest er tysk når det er bedst, med alt fra schlagerpop og store, kolde fadøl til de skønne tyrolerkostumer og fællesdans på bordene. Min veninde og jeg har aftalt at køre nogle dage før, for at komme ud at se områderne i nærheden inden festen.

Glæden er til at føle på over mit nye tyrolertøj. Undertegnedes tyroler kostume kommer i en fin hvid, rød og blå 1950′er agtig kjole med kombination af et volumeniøst skørt og tætsiddende øverste del. Kjolen sidder temmelig godt. Og min kære venindes tyrolerkjole den sidder altså også bare lige i skabet. Vi bliver de sødeste Heidier, ingen tvivl om den sag.

Det nyindkøbte tyroler kostume leder mine tanker over på en sexet tanke over en af Snehvides kjoler. Selvom jeg ikk før i tiden har kombineret den med tyrolertøj. Sexet og sødmefuld præcis som en folkedragt.

Jeg har faktisk aldrig prøvet at være til en ægte oktoberfest før. Så jeg glæder mig rigtigt meget. Det tætteste jeg har været på at prøve det, var til en firmafest med tyrolertema. Nu er det tiden til at prøve”the real deal”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.